MĂRTURIE
VICTIMA AFLATA PE MOARTE DIN CAUZA COVID, INTUBATA ȘI CU INSUFICIENȚĂ RENALĂ, ȘI-A REVENIT CU AJUTORUL CDS ȘI AL CURAJOASEI SALE SOȚII. !!!??????

Salut, salut…

Sunt foarte emoționată că v-ați amintit de cazul soțului meu.

Soțul meu a fost intubat de două ori… prima dată pentru Covid timp de 11 zile și apoi după 3 zile a făcut o embolie pulmonară în șa și a trebuit să fie intubat din nou în ventilator pentru încă 10 zile. I s-a pus un cateter lângă inimă pentru a dizolva cheagul, apoi, imediat după aceea, rinichii lui s-au oprit producând nu mai mult de 5cc de urină.

Oh, am fost atât de disperată încercând să-i dau niște CDS, dar îmi era frică să nu-l șocheze. Este greu să-ți vezi persoana iubită suferind atât de mult (acum mă gândesc că o picătură din când în când i-ar fi făcut bine). Am comandat niște CDI de la Marien Barrientos din Mexic (este fiica verișoarei mele primare) și am fost dispusă să vorbesc cu oricine, dar trebuia să o fac la momentul potrivit…. Știu că niciun medic nu ar fi acceptat tratamentul cu CDI. Am făcut aluzie de câteva ori la vitamine (pentru a vedea dacă ar putea fi de acord) dar nu a fost posibil.

Oricum au pus traheele și am vorbit cu soțul meu și a fost de acord, să îi dau CDS cu buretele, asistentele mi-au permis să îi tamponez gura la fiecare 30 min… așa că atunci am început să îi pun 3 ml de CDS cu o picătură de Stevia atât cât putea să tolereze… până la 35 ml direct pe zi.

A început să se amelioreze atât de mult încât foarte curând au vrut să schimbe dimensiunea tubului traheei și spitalul a făcut niște greșeli… oricum era la dializă și eu făceam plasturi și îi puneam pe lângă rinichi și vezică… Făceam câte 5 ml (ascunzându-le de asistente) până când am decis să fac 20 ml de CDS plus 20 ml de apă și 30 de picături de DMSO 99%, pe fiecare rinichi și vezică… Ei bine, de la 250 cc de urină, a doua zi a avut peste 2000 cc!!! Erau ca și cum ar fi fost prea multă urină, ce se întâmplă? Un miracol!

Trebuie să spun că a suferit un pic de PTSD (soc post-traumatic) din cauza intubației și a întregii intamplari, așa că nu a fost pregătit să împărtășească totul și din respect pentru el nu am vrut să fac un video.

Lăsați-mă să stau de vorbă cu el. Știu că trebuie să AJUTĂM din ce în ce mai mulți oameni.

Eu încerc să ajut „pe sub radar” pentru ca oamenii să poată obține CDS și în interiorul spitalelor … Nu vreau ca spitalele să facă mai stricte conditiile pentru a introduce acest produs înăuntru. A treia spitalizare, cea de lungă durată Acute, a fost mai grea, așa că a trebuit să fac mai multe petice…

Sunt un mare fan al muncii tale și aș fi onorat să te ajut…

Lasă-mă să văd ce crede că ar fi prudent.

Mariely
Multe binecuvântări!!!

https://t.me/CDTNewsNetwork/591
Doriti mai multe informatii despre vindecarea sistemului urinar? Contactati-ne acum!