Pietrele la rinichi sunt o problemă dureroasă, cu care foarte mulţi oameni se confruntă în ultima perioadă, de la vârste din ce în ce mai mici. Azi îţi spunem ce băutură naturală te poate ajuta să elimini pietrele la rinichi într-un timp foarte scurt.

pietrele la rinichi, scapă de pietrele la rinichi

Băutura despre care vom vorbi se bazează, de fapt, pe o cereală – meiul – şi este un remediu tradiţional rusesc. Poate că nu ştiai până acum, dar meiul este foarte eficient în tratarea afecţiunilor rinichilor sau ale trectului urinar. Uite cum poţi obţine această băutură!

Clăteşte 200 de grame de mei în apă călduţă şi îndepărtează toate impurităţile. Pune meiul într-un borcan mare, de 3 litri. Apoi adaugă peste el 2 litri de apă fierbinte, acoperă borcanul, înveleşte-l într-un material textil şi lasă-l până a doua zi dimineaţa, potrivit unica.ro.

Vei vedea că lichidul din borcan va deveni uşor albicios. Acela este leacul tău împotriva pietrelor la rinichi. Bea câte o cană în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol. Dacă nu îţi place gustul, poţi adăuga fără probleme puţin suc proaspăt de lămâie sau lime.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea sistemului urinar? Contactati-ne acum!