Draga “Formula As”,

Sunt o cititoare din Bucuresti si doresc ca prin intermediul revistei, pe care o apreciez foarte mult, sa multumesc d-lui Victor Bogdan (tel. 021/242.67.36 si 0723/74.23.98), terapeut de exceptie si de aleasa omenie. In anul 2000, am descoperit ca am insuficienta renala si hipertensiune arteriala. Am mers in fiecare an la spital, la sectia Nefrologie, ca sa mi se urmareasca evolutia bolii. De vindecare nici vorba, doctorii imi spuneau ca ma asteapta dializa, mai devreme sau mai tarziu. In august 2005, l-am descoperit prin intermediul revistei pe d-l inginer Victor Bogdan, l-am abordat si, fara sa mai stau pe ganduri, am inceput tratamentul recomandat, care consta in

  • administrare de apa distilata,
  • Apisan forte,
  • regim alimentar si
  • automasaj.

Regimul este foarte greu de tinut, am familie, gatesc pentru ai mei, si mi-e greu sa nu ma ating de nimic, dar efortul merita, pentru ca rezultatele sunt pe masura. Cand m-am apucat de acest regim, aveam creatinina 2,47, iar acum, dupa un an de tratament, am creatinina 1,30. Ma simt nemaipomenit de bine, mi-a revenit cheful de viata, mi-am luat si serviciu, mi s-a reglat si tensiunea, caci pana sa incep acest regim, luam medicamente pentru tensiune de doua ori pe zi. Acum iau de doua ori pe saptamana.

Va rog foarte mult sa publicati si scrisoarea mea. Sunt multi oameni cu probleme asemanatoare, i-am vazut in spital. Daca ai vointa sa incerci acest tratament, care nu seamana deloc cu cel din spital, daca il respecti cu strictete, obtii cele mai bune rezultate.

In incheiere, vreau sa ii multumesc inca o data d-lui ing. V. Bogdan pentru ca m-a ajutat sa-mi recapat sanatatea si increderea in mine. Si, de asemenea, minunatei reviste “Formula As”, pentru ca intra in fiecare saptamana in casele si in sufletele noastre, aducandu-ne o raza de speranta si multe sfaturi bune.

Paula – tel. 0723/37.38.83