rinichi detoxifiati cu pătrunjel  detoxifierea rinichilor

Anii trec şi rinichii noştri filtrează sângele înlăturând sarea, otrăvurile şi alte lucruri nedorite care intră în corpul nostru. Cu timpul sărurile se acumulează şi e nevoie să-i curăţăm. Cum se face asta? Este foarte simplu. Luaţi un mănunchi de pătrunjel şi spălaţi-l bine. Apoi tăiaţi în bucăţi mici, puneţi-l într-un vas, turnaţi apa curată – un litru – peste el şi fierbeţi timp de 10 minute. Apoi lăsaţi să se răcească, strecuraţi şi puneţi într-o sticlă curată pe care o veţi păstra în frigider.

Beţi un pahar pe zi şi veţi observa că toată sarea şi otrava acumulată în rinichi se elimină prin urina. De asemenea veţi observa diferenţa pe care nu aţi mai simţit-o până acum. Pătrunjelul este cunoscut că cel mai bun tratament pentru rinichi şi este natural!

Reţetă primită pe internet . Mulţumesc domnule FS.

22 aprilie 2013 Scris de


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.