În afară de arginină mai sunt factori care au legătură cu oxidul nitric. Calciul e unul dintre ele.

”Pe lângă calciu, ai nevoie și de vitamina D3, care e de fapt un hormon, astăzi cu toții știm că D3 e un hormon care controlează calciul. Avem nevoie și de vitamina K2 care controlează calciul și previne acumularea lui în rinichi sub formă de pietre. Dacă aveți toți acești factori, atunci creierul, vasele de sânge, inima, sistemul imunitar vor funcționa perfect. Nu vă veți îmbolnăvi niciodată, vă garantez!” a mai spus prof. Ihor Huk, pentru Doctorul Zilei.

De aceea recomandarea medicului e ca fiecare dintre noi să mergem anual la analize să verificăm concentrația de calciu și vitamina D3. ”Eu iau între 15 și 20 de mii de unități de D3 pe zi. Recomandările medicilor de acum sunt învechite, 2000-5000 de unități sunt cantități foarte mici, nu poți face supradoză de D3, corpul nostru are nevoie de cantități foarte mari, de aceea mulți oameni au deficit,” a adăugat Șeful Departamentului de Chirurgie de la Wiener Privatklinik.

calciu

”Dacă îți iau calciul din organism, vei muri”

Prof. Huk spune că avem nevoie, de asemenea și de 500 miligrame de calciu, pe zi și de 100-200 de micrograme de vitamina K2.

”Majoritatea medicilor recomandă să luați magneziu, fără să se gândească la elementele din care e construit corpul uman. Avem nevoie de 40 de ori mai puțin magneziu decât de calciu. Dacă îți iau calciul din organism, vei muri. 99% din corpul uman e construit din 6 elemente: Oxigen (65%), Carbon (18%), Hidrogen (10%), Nitrogen (3%), Calciu (1,5%), Fosfor (1,2%).

Restul de 11 elemente reprezintă sub 1%: Potasiu (o,2%), Sulf (0,2%), Clor (0,2%), Sodiu (0,1%), Magneziu (0,05%), Fier (<0,05%), Cobalt (<0,05%), Cupru (<0,05%), Zinc (<0,05%), Iod (<0,05%), Seleniu (<0,05%)”, a completat prof. Huk.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea sistemului urinar? Contactati-ne acum!