Coada calului15 g
urzică10 g
troscot8 g
sunătoare6 g

Aceste cantităţi sunt suficiente pentru o persoană, pentru circa 3 săptămâni.

Puneţi o priză (cât puteţi cuprinde între degetul mare şi două degete) într-o cană cu apă fiartă, (purificată sau filtrată), lăsaţi 10 minute, apoi strecuraţi-l şi păstraţi-l separat.

Apoi, mai luaţi două căni de apă fierbinte (purificată sau filtrată) împreună cu plantele rămase în sită şi puneţi-o la fiert la foc mic, timp de 10 minute! Apoi, filtraţi şi amestecaţi cele două ceaiuri (lichidele obţinute în cele două etape).

Mulţi vor întreba de ce se prepară ceaiul pentru rinichi în acest mod. Există cinci substanţe în ceaiul pentru rinichi care nu trebuie fierte, altfel vor fi distruse. Există, totuşi a şasea substanţă, acid silicic, pe care o obţinem doar când fierbem ceaiul (partea solidă rămasă) timp de 10 minute.

Ceaiul pentru rinichi trebuie să fie luat doar trei săptămâni.

O jumătate de cană cu ceai rece trebuie luată pentru început dimineaţa, pe stomacul gol. Apoi, înainte de prânz şi apoi din nou înainte de culcare.

După 3 săptămâni întreruperi cura cu ceai pentru rinichi. După o pauză de 2-3 săptămâni puteţi bea din nou ceai pentru rinichi, după necesităţi. În timpul acestei perioade nu consumaţi supă de carne, de porc sau de vacă.

(extras din TRATAMENTUL TOTAL AL CANCERULUI de Rudolf Breuss
carte pe care o puteti descarca de aici)

Doriti mai multe informatii despre vindecarea sistemului urinar? Contactati-ne acum!