Branca ursului 60 comprimate

Heracleum sphondylium, intre plantele româneşti brânca ursului, ocupã un rol mai deosebit prin efectele sale vitalizante extrem de intense. Numele de „ginseng românesc” i se potriveşte probabil mai bine decât oricãrei alte plante din flora noastrã medicinalã. Rãdãcina şi seminţele de brânca ursului revigoreazã şi re–întineresc rapid organismul, mãresc capacitatea de efort şi tonusul psihic, eliminã sterilitatea, impotenţa şi frigiditatea. Este un remediu indicat şi vârstei a treia, scutind de neplãcerile declinului fizic prematur, redând tonusul şi pofta de viaţã. Sã vedem în continuare, mai pe larg virtuţile ginsengului românesc.

ARE CALITATI: antispastic digestiv bun, antispastic uterin puternic şi cu acţiune rapidã, calmant general mediu, carminativ mediu, hipotensor puternic, afrodiziac puternic, reglator al activitãţii nervoase, puternic stimulent al activitãţii gonadelor, stimulent bun al imunitãţii locale ne–specifice (la nivel renal şi genital), tonic general puternic, tonic digestiv bun, vasodilatator genital puternic, vasodilatator periferic puternic, vermifug mediu-slab, antihisteric bun (seminţele), antiblenoragic (seminţele).

RECOMANDAT CA ADJUVANT IN:
– sterilitate masculinã şi feminină 6 comprimate pe zi, în cure de minim 3 luni
– impotenţă hormonală şi vasculară 3-6comprimate pe zi
– anexitã, metroanexitã 3-6 comprimate pe zi, în cure de 21 de zile cu 10 zile pauză
– amenoree, sterilitate femininã 6 comprimate pe zi, în cure de 3-6 luni
– frigiditate 2 comprimate în doză unică, luate cu 15 minute înaintea actului amoros
– menopauzã prematurã 3-6 comprimate pe zi, în cure de 21 de zile cu 7 zile de pauză. Acelaşi tratament este indicat în îmbãtrânire prematurã, în stãrile de obosealã şi epuizare ca urmare a efortului fizic şi intelectual exagerat
– digestie dificilã, balonãri frecvente însoţite de colici, insuficienţã renalã – 3-6 comprimate pe zi
– hipertensiune, circulaţie periferică deficitară (mâini şi picioare reci) – 3-6 comprimate pe zi

OBSERVAŢII: tratamentul cu brânca ursului se menţine minim 1 lunã, iar pentru afecţiunile cronice minim 3 luni.

În cazul menopauzei premature tratamentele cu brânca ursului fac adevãrate minuni. Dupã doar 1 lunã de tratament, timp în care veţi lua zilnic pulbere de seminţe şi flori sau de rãdãcinã de brânca ursului, câte o linguriţã de 4 ori pe zi, pe stomacul gol, vor apãrea şi efectele.

Pentru a-i intensifica acţiunea puteţi lua simultan şi pulbere de seminţe de mãrar, aceeaşi cantitate. Acest remediu a fost descoperit „din greşealã” cãutând tratamente revigorante pentru femei în pragul vârstei a treia care prezentau afecţiuni cum ar fi osteoporoza, cistita şi nefrita cronicã, sensibilitatea excesivã la boli infecţioase, reumatism etc. Folosind aceastã plantã ele s-au confruntat cu re-declanşarea ciclului menstrual, fenomen care le-a speriat la început (în 4 dintre cazurile investigate ciclul se oprise în urmã cu… 10 ani), dar care le-a bucurat când, dupã multiple analize, medicii nedumeriţi au recunoscut cã pur şi simplu organismul lor a întinerit. De menţionat cã tratamentul cu brânca ursului a fost însoţit de o dietã vegetarianã cu multe cruditãţi.

Spre deosebire de alte medicamente afrodiziace, brânca ursului este recomandatã şi persoanelor cu hipertensiune arterialã, deoarece este un hipotensor excelent. Este un remediu unic în flora noastrã, atât prin puterea sa, cât şi prin complexitate acţiunii sale. Totuşi, puterea sa fiind foarte mare este bine sã cunoaşteţi şi precauţiile de care trebuie sã ţineţi cont atunci când îl folosiţi (precauţii pe care le gãsiţi în continuare).

Ca afrodiziac feminin brânca ursului este idealã, acţionând simultan pe mai multe „fronturi”: stimuleazã activitate ovarelor, favorizeazã relaxarea musculaturii vaginale şi uterine prin efectul sãu antispastic, are un efect foarte interesant de reducere a anxietãţii simultan cu declanşarea dorinţei. Are însã şi un dezavantaj – mirosul pe care unele femei îl gãsesc atrãgãtor, dar majoritatea îl resping vehement.

Pentru a compensa aceastã deficienţã se foloseşte tinctura, la care se adaugã seminţe de cardamon (plantã condimentarã foarte plãcut parfumatã, care se gãseşte în plafarele specializate şi în magazinele arãbeşti)

PRECAUŢII: supradozarea acestui remediu produce reacţii de tip alergic, vasodilataţie perifericã şi hipotensiune.

Problemele de prostatã manifestate sau latente pot fi activate de aceastã plantã – în cazul în care apare jenã la urinare sau inflamaţia prostatei, se va întrerupe tratamentul cu aceastã plantã şi se va trece la o curã cu pufuliţã (Epilobium montana) şi ghimpe (Xanthium spinosum), dupã care se va putea relua tratamentul cu brânca ursului. În caz de hipotensiune, aceastã plantã va fi administratã împreunã cu mãghiranul (Majorana hortensis), care are rol compensator pentru aceastã deficienţã.

CONTRAINDICAŢII: planta este contraindicatã femeilor gravide.

din farmacia verde si BIOnatura

Doriti mai multe informatii despre vindecarea sistemului urinar? Contactati-ne acum!